Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Spektakl u Baru, Mornar dočekuje Partizan!

Utakmica u "Topolici" počinje u 17 sati

Košarkaši Mornara dočekaće večeras u “Topolici” beogradski Partizan u trećem kolu ABA lige.

Foto: Mornar

Barsi tim ima maksimalan učinak nakon prva dva kola, dok je Partizan bio polovičan. Trener crnogorskog tima Mihailo Pavićević očekuje pravi spektakl.

„Kao i uvijek kad u našem gradu gostuje Partizan, zna se da nas očekuje košarkaški spektakl. Mi ćemo uraditi sve sa naše strane da spektakla zaista i bude. Prije svega, tu mislim na jednu pravu sportsku atmosferu kakva je bilo i ranijih godina. Očekujem da utakmica, kao i naše prethodne u ABA ligi, bude nezvjesna, na jedan šut. Najlakše je pripremiti takve mečeve, u kojima su nepotrebni motivacioni govori. Što se tiče drugog dijela, strategije, sigurno je da je Partizan u prednosti, iz prostog razloga što su njegovi igrači više vremena proveli zajedno. Rezultati pokazuju da su uigrani i da su spremno dočekali sezonu, što se ne može  za nas reći. Još nismo imali kompletan trening sa svim igračima: na odsustva zbog reprezentativnih obaveza nadovezale su se povrede i bolesti. Rekao bih kaskamo za ostalim ekipama. Ipak, nadam se da ćemo se „skupiti“ za ovu utakmicu i pokušati da odigramo najbolje što možemo. Znamo odakle nam prijeti opasnost. Partizan je ekipa sastavljena od izuzetno kvalitetnih igrača i odlično vođena od strane trenera Trinkijerija“, kazao je Pavićević.

Sa druge strane, trener crno-bijelih Andrea Trinkijeri izuzetno poštuje sastac Mornara.

“Još jedno gostovanje, još jedna veoma teška utakimca je pred nama. Mornar u svom sastavu ima veoma nezgodne igrače i kada uđu u svoj ritam, jako im je teško parirati. Koncentracija, disciplina u napadu i odbrani, požrtvovanost… to je ono što nam treba na visokom nivou u ovoj utakmici. Samo tako možemo do cilja”, kazao je italijanski stručnjak.

Utakmica u “Topolici” počinje u 17 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve