Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Španski selektor dobio otkaz, pa u suzama utrčao u svlačionicu da saopšti igračima

Moreno je dugo godina radio sa Luisom Enrikeom, ali ovo će sasvim sigurno teško uticati na njega i teško je vjerovati da će i ubuduće sarađivati

Roberto Moreno od sinoć više nije selektor fudbalske reprezentacije Španije.

Foto: Twitter

Ovaj 42-godišnji stručnjak zamijenio je Luisa Enrikea na ovoj poziciji tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i odradio je zaista sjajan posao, a Crvena furija se plasirala na Euro.

Međutim, nakon sinoćnje pobjede nad Rumunijom Morenu je uručen otkaz, a prema navodima španskih medija, Moreno je nakon utakmice utrčao u svlačionicu u suzama i saopštio je igračima da je dobio otkaz.

Potom je odbio da dođe na zvaničnu pres konferenciju, a za danas je najavljena još jedna konferencija na kojoj će Fudbalski savez predstaviti novog selektora.

To će ponovo biti Luis Enrike. Postignut je dogovor o njegovom povratku na klupu nakon što je prije nekoliko mjeseci otišao zbog bolesti kćerke i on će voditi Špance na Euru.

Moreno je dugo godina radio sa Luisom Enrikeom, ali ovo će sasvim sigurno teško uticati na njega i teško je vjerovati da će i ubuduće sarađivati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve