Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Španski mediji se podsmijavaju Azaru: “100 kilograma i miliona”

Jasno je i da će prije ili kasnije doći na svoje, ali u ovom trenutku se Eden Azar ne može prepoznati

Belgijanac Eden Azar od dolaska u Real Madrid nije pokazao praktično ništa.

Foto: Goal.com

Za sada stvari ne izgledaju dobro, odigrao je 267 minuta bez gola i asistencije. Posle oporavka od povrede bio je na terenu protiv Levantea, Sevilje i Atletika, kao i u porazu od PSŽ u Parizu. Protiv Osasune ga je Zidan odmarao, ali to se nije vidjelo na terenu.

Naime, u “Madrilenju” je posle loše partije zamijenjen u 77. minutu, prema statistici nije šutnuo u okvir gola, imao samo jedan dobar driblin i dug pas. Treći je igrač Reala u derbiju po broju izgubljenih lopti, ukupno 17, više od njega “prodali” su Karvahal i Bejl (čak 23).

Azar nije u formi, problem je što je njegova uloga različita od one u Čelsiju, mora više da učestvuje u odbrani, više se troši a nije spreman.

Iako je Belgijanac to demantovao, on i dalje ima višak kilograma, kao i na startu priprema, tada se povredio, pred start u Vigu, propustio mečeve protiv Valjadolida i Viljareala. Tu je nabacio nove kilograme i za sada se ne snalazi.

Jasno je i da će prije ili kasnije doći na svoje, ali u ovom trenutku se Eden Azar ne može prepoznati.

Ovo “100 kila” iz naslova, nije naravno njegova težina, već tako španci kažu za milione uložene u igrača, upravo je tri cifre uložio Perez i za sada ne dobija ništa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve