Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Španski mediji objavili mejlove: Grizman pregovarao sa Barselonom u toku sezone

O svemu tome Atletiko, u to vrijeme, nije znao ništa, ali je kasnije došao do informacija da je bila prava “igranka” iza njegovih leđa, zbog čega je najavio podnošenje tužbe protiv Barselone. I traži kao odštetu 80.000.000 eura

Španski list El Mundo Deportivo objavio je dokaze, i-mejlove, da je Antoan Grizman pregovarao sa Barselonom još dok je trajala prošla sezona.

Foto: Eurosport.com

Barsa je Francuza kupila ovog ljeta tako što je isplatila njegovu otkupnu klauzulu od 120.000.000 eura, ali su čelnici Atletika od prvog dana govorili da su Katalonci postupili nefer i da su pregovarali sa igračem usred sezone.

El Mundo je objavio mejlove koje su razmenjivali Grizman, njegova sestra, advokat i menadžer, a iz kojih se vidi da su dogovorili sa Barselonom da dobiju premiju od 14.000.000 eura za potpis ugovora.

O svemu tome Atletiko, u to vrijeme, nije znao ništa, ali je kasnije došao do informacija da je bila prava “igranka” iza njegovih leđa, zbog čega je najavio podnošenje tužbe protiv Barselone. I traži kao odštetu 80.000.000 eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve