Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Španski mediji nezadovoljni debijem Jovića: Bio je sjenka

Pohvale je dobio Eden Azar, koji je ljetos došao iz Čelsija. Španci nisu veličali njegovu partiju, ali su istakli da se dobro pokazao na debiju i da djeluje kao da će opravdati ogromna očekivanja

Fudbaleri Real Madrida poraženi su od Bajerna iz Minhena 3:1 u pripremnom meču odigranom u Hjustonu.

Jović, Foto: Thenational.ae

Madriđani su partijom prilično razočarali navijače, a na meti medija u Španiji našao se srpski napadač Luka Jović koji je debitovao za Real.

“Bio je sjenka. Odsječen od saigrača, jedva da je pipnuo loptu. Nije izgledao kao napadač za kojeg je Real izdvojio ogromnu količinu novca”, navodi list “Marka”

Hrvatski vezista Luka Modrić prošao je malo bolje kod novinara Marke.

“Dinamičan na početku, ali je igrao loše posle primljenog gola. Bio je bolji krajem prvog poluvremena, a Nojer mu je odbranio šut kojim bi izjednačio. Izgleda kao da će dobar pripremni period biti ono što je potrebno Modriću, kako bi se vratio na nivou na kojem nije bio prethodne sezone”.

Španski portal AS nije bio ništa rezervisaniji od kolega u kritici na račun Jovića.

“Razočaravajuć debi. Srdačno se pozdravio sa Nikom Kovačom prije nego što je ušao na teren, a to je možda bio i njegov najbolji potez utakmice”, naovdi se na njihovom portalu.

Pohvale je dobio Eden Azar, koji je ljetos došao iz Čelsija. Španci nisu veličali njegovu partiju, ali su istakli da se dobro pokazao na debiju i da djeluje kao da će opravdati ogromna očekivanja.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve