Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Španci pišu o Joviću: Srpski as u problemima u Realu

Da stvar bude još gora Zinedin Zidan pomalo i zaboravlja Luku pa tako srpski igrač uopšte nije ulazio u igru protiv Granade i Briža

Španski portal Sport piše o srpskom napdaču iz redova Real Madrida Luki Joviću koji proživljava teške momente u tom klubu.

Foto: Goal.com

Izostavljanjem iz reprezentacije za utakmice se Paragvajem i Litvanijom, španski novinari se opet bave srpskim napadačem. Sada portal Sport izvlači veoma lošu statistiku Luke Jovića i poručuju da je on jedno od pojačanja sa najlošijom statistikom u eri Florentina Peresa.

On nije uspio da postigne gol na sedam utakmica koliko je bio u satavu ekipe Zinedina Zidana. On je do sada na terenu proveo 222 minuta, a za to vrijeme je imao osam šuteva ka golovima protivnika no niti jedan nije išao u okvir gola. Ta neslavna statistika pokazuje da je Jović napadač kome najduže treba da dođe do pogotka u dresu Reala od kako je predsjednik Peres. Inače Jovića je Real njemačkom Ajntrahtu platio 60 miliona eura.

Da stvar bude još gora Zinedin Zidan pomalo i zaboravlja Luku pa tako srpski igrač uopšte nije ulazio u igru protiv Granade i Briža, dok je protiv Atletika dobio svega devet minuta. Što se tiče srpske reprezentacije povjerenje između njega i selektora Tumbakovića je navodno narušeno time što je Jović navodno rekao da ne može da igra sa Luksemburgom zbog povrede, a samo nekoliko dana kasnije je bio u sastavu Reala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve