Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Spaić pred Grčku: Ovo je meč istine, želimo da damo maksimum

Crna Gora i Grčka su ove godine odigrale već četiri zvanične utakmice. Prvi, u januaru ove godine, dobili su Grci u kvalifikacijama za Svjetsku ligu, u naredna tri slavile su ''ajkule'', dva puta u Roterdamu, na putu ka Tokiju, te nedavno u polufinalu Svjetske lige

Četvrti nastup i novo olimpijsko četvrtfinale za vaterpolo reprezentaciju Crne Gore.

Još jedan meč za istoriju, nova prilika da se uđe u borbu za medalje.

Grčka, rival ”ajkula” srijeda, 8.30 ujutro po našem vremenu.

– Sve što je bilo prije se zaboravlja – i to što smo pokazali mi, i to što su pružili oni. Ovo je meč istine, sve što smo radili posljednjih godinu-godinu i po staje u predstojeća 32 minuta, kaže Vladan Spaić.

– Bilo je i dobrih i loših momenata do sada, o tome ćemo kasnije, sada je pred nama meč odluke, za koji smo se spremali odavno, ističe Vlado Popadić.

– Nećemo ga doživljavati kao meč na život i smrt, već kao trenutak u kome želimo da damo maksimum, da pokažemo sve što možemo i ponosno napustimo bazen. Da li će to biti dovoljno za pobjedu – to ćemo da vidimo. Ako budemo pravi i onakvi kakvi možemo da budemo, imamo šanse da pobijedimo, nadovezao se Spaić.

Crna Gora i Grčka su ove godine odigrale već četiri zvanične utakmice.

Prvi, u januaru ove godine, dobili su Grci u kvalifikacijama za Svjetsku ligu, u naredna tri slavile su ”ajkule”, dva puta u Roterdamu, na putu ka Tokiju, te nedavno u polufinalu Svjetske lige.

– Igrali smo dobro sa njima u posljednje vrijeme. Očekujem tvrdu utakmicu, mnogo borbe, vjerujem da može da ode na našu stranu. Oni su u naletu, imaju samopouzdanje, ali pokazali smo da imamo rješenje za njih. Imamo pravo da se nadamo polufinalu, zaključio je Popadić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve