Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Spaić: Biće veoma težak meč protiv Barselonete

Pred Novljanima je težak zadatak, ali smatraju da mogu doći do iznenađenja i prve željene pobjede elitnog takmičenja uz prednost igranja kod kuće

Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana Carine domaćini su u petom kolu Lige šampiona i pokušaće sjutra da nadigraju špansku Barselonetu u 19 časova.

Spaić, Foto: Radiojadran.com

Pred Novljanima je težak zadatak, ali smatraju da mogu doći do iznenađenja i prve željene pobjede elitnog takmičenja uz prednost igranja kod kuće.

Vladan Spaić smatra da Jadranaše očekuje veoma teška utakmica.

“Barseloneta je, po mom mišljenju, među najbolje tri ekipe Evrope. Mislim da će biti veoma teško, međutim mi ćemo da damo maksimum. Vidjećemo koji će biti krajnji rezultat, nadamo se što boljem”, poručio je centar Jadrana, Spaić.

Marino Čagalj je istakao da Jadran mora svaku utakmicu igrati za pobjedu, pogotovo kod kuće.

“Barseloneta je vrhunska evropska ekipa, svake godine na F8, trenutno igraju najbolji vaterpolo. Ali, mi igramo doma i smatram da ih možemo iznenaditi i ostvariti prvu pobjedu”, kazao je Čagalj.

Nakon sjajne igre protiv Olimpijakosa i Špandaua, jasno je da izabranici Petra Radanovića mogu doći do pozitivnog rezultata i napraviti iznenađenje Lige šampiona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve