Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Sonja Simonovska sudi Ligu šampiona, Anka Ivanović i Ivan Bošković supervizori

Bogat program naših zvaničnika u Ligi šampiona zaokružuje generalni sekretar OSCG Ivan Bošković, koji će 16. i 17. februara biti supervizor u bugarskom Pazardžiku na utakmicama četvrte runde takmičenja odbojkaša koje domaći klub Hebar Pazardžik igra sa belgijskim Roselarom

Jedan od najboljih evropskih arbitara, Sonja Simonovska, biće drugi sudija na meču četvrtog kola Lige šampiona za odbojkašice između Vakifbanka i Miluza, koji se danas (utorak, 15. februar) od 17 časova po lokalnom vremenu igra u Istanbulu.

Dan kasnije, 16. februara Anka Ivanović će biti supervizor CEV-a takođe na utakmici Lige šampiona, ali za odbojkaše, u kojem se sastaju Lube Ćivitanova i poljski sastav Azoti Kožle, aktuelni prvak Evrope.

Bogat program naših zvaničnika u Ligi šampiona zaokružuje generalni sekretar OSCG Ivan Bošković, koji će 16. i 17. februara biti supervizor u bugarskom Pazardžiku na utakmicama četvrte runde takmičenja odbojkaša koje domaći klub Hebar Pazardžik igra sa belgijskim Roselarom.

Prvi meč u srijedu počinje u 19 sati po lokalnom vremenu i u njemu je formalni domaćin belgijska ekipa. Drugi susret igre se dan kasnije sa početkom u 18 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve