Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Solskjer: Partizan ima brze napadače, spremili smo se na pravi način

"Nadam se da ćemo domaće navijače ućutkati dobrom igrom. Vjerujem UEFA, kao i Savi Miloševiću da će biti praznik fudbala"

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer izjavio je večeras u Beogradu da njegovom timu najveća opasnost prijeti od iskusnog fudbalera Partizana Zorana Tošića u utakmici Lige Evrope.

Foto: Manchesterevening

“Zoran je sjajan igrač, sa dobrom lijevom nogom i pokušaćemo da ga zaustavimo. Bio je kod nas u Junajtedu pravi je profesionalac sa pravom radnom etikom. Uz njega Partizan ima brze napadače. Spremili smo se na pravi način”, rekao je Solskjer na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Kako je naglasio, više puta je gledao snimke Partizana, pa čak i uživo protiv Moldea u plej-ofu za Ligu Evrope.

“Čuo sam se sa trenerom Moldea, dao mi je neke smjernice. Dobro smo upoznati sa Partizanom”, kaže trener slavnog engleskog kluba.

Podvlači da je takmičenje u Ligi Evrope važno za njegov tim.

“Liga Evrope je bitna za nas. Posljednji put kada smo bili u tom takmičenju osvojili smo ga. Ipak, nema garancije za novi trijumf. Cilj je osvajanje trofeja, ali rano je da pričamo o tome sada”, rekao je Solksjer.

Norvežanin dodaje da nije htio da rizikuje sa dolaskom Davida De Hee i da će propustiti samo duel sa Partizanom.

U posljednje vrijeme na Ostrvu je glavna sportska vijest rasizam u Sofiji na meču reprezentacija Bugarske i Engleske, pa su britanski novinari pitali da li bi slično moglo da se desi u Beogradu.

“Imali smo sastanak sa igračima, znamo kako da postupimo u takvim situacijama. Vjerujem u dobre ljude, isto tako i u sjajnu atmosferu na tribinama. Nadam se da ćemo domaće navijače ućutkati dobrom igrom. Vjerujem UEFA, kao i Savi Miloševiću da će biti praznik fudbala”, kazao je Solskjer.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve