Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Solskjer: Ovo je bila emotivna sezona, i dalje se borimo za LŠ

Posle veoma lošeg niza i čak sedam poraza u devet mečeva Mančester junajted je na šestom mjestu i ima najmanje šanse da se nađe među četiri najbolje ekipe Premijer lige

Pred gostvanje Čelsiju u 36. kolu Premijer lige menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer je govorio o tračevima koji Pola Pogbu sele u Real Madrid, kao i o šansama svog tima da završi među prve četiri ekipe na tabeli.

Foto: Irishtimes.com

Posle veoma lošeg niza i čak sedam poraza u devet mečeva Mančester junajted je na šestom mjestu i ima najmanje šanse da se nađe među četiri najbolje ekipe Premijer lige. Ipak četvrta pozicija na kojoj je Čelsi nije toliko daleko, “crveni đavoli” imaju samo tri boda zaostatka, a baš sa “plavcima” igraju u nedjelju na “Stamford bridžu”.

“Bila je veoma emotivna sezona za klub jer je promenjen menadžer na polovini. I dalje smo u borbi za top četiri i naš fokus je na Čelsiju. Ako dobro odigramo, što znamo da možemo i znamo da su umorni, neće nas zanimati to što ima tri utakmice do kraja. Ako daš sve od sebe tri puta u 90 minuta, onda može da počne godišnji odmor”, rekao je Ole Gunar Solskjer pred put u London.

Norvežanin je fantastično počeo na klupi Junjateda jer je imao 12 utakmica bez poraza, ali je posle loše serije rezultata iza Čelsija i Arsenala.

“Ovo je izazov i težak je period sada, ali to sam očekivao. Premijer liga se promijenila, nevjerovatna je. Kada sam ja bio igrač, bili smo mi i Arsenal. Sada se šest timova bori ili počinju sezonu vjerujući da mogu da budu u borbi za trofej”, dodaje Solskjer.

On je takođe prokomentarisao i tvrdnje da Pol Pogba želi da promeni sredinu i da na sledeće sezone igra u Realu. Takođe je bilo reči i o Davidu De Hei koji često pravi greške u poslednje vreme.

“Ništa ne možeš da garantuju u fudbalu, ali mislim da će Pol biti ovde sledeće sezone. Želim da igra dobro, on je lider u slvačionici i na terenu. Što se tiče Davida De Hee, vjerujem mu i mislim da je jedan od najboljih igrača Junajteda u poslednjih šest ili sedam godina. Braniće na sve tri preostale utakmice”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve