Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Solskjer: Možda će ovo preokrenuti sezonu u našu korist

"Pobjeda bi bila sjajna, ali i remi je korak u pravom smjeru"

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer nije bio pretjerano zadovoljan nakon remija njegove ekipe sa Liverpulom 1:1 u derbiju Premijer lige.

Foto: Goal.com

Izabranike trenera Olea Gunara Solskjera delilo je malo od pobjede, gol su primili u 85. minutu ali se mora reći da je Liverpul zasluženo stigao do izjednačenja.

“Olako smo primili gol. Centaršut u peterac je razočaravajući, nijesmo smjeli tako lako da primimo gol. Taman smo krenuli u fazu kontranapada, tako da je to razočaravajuće. Imamo brze igrače, Dan Džejms i Rašford su izuzetno brzi i mogu da naprave problem bilo kome. Njih dvojica i Andreas Pereira su bili vrlo dobri i zadovoljan sam kako su obavili zadatke”.

“Markusova kretnja bila je dobra, ovo mu je možda i najbolja utakmica za nas ove sezone. Ovo su golovi kakve očekujem od njega. Imali smo juče kratku video sesijju, desilo se tačno na terenu ono što smo planirali”, kaže Solskjer.

Norvežanin kaže da ovaj bod može mnogo da znači na psihološkom nivou za nastavak sezone.

“Bio je to sjajan odgovor mojih igrača. Imamo momke koji rade jedan za drugoga, možda će ovo preokrenuti sezonu u našu korist. Razočarani su jer osjećamo da smo mogli da pobijedimo. Navijači su pokazali da vide šta se dešava, ali polako, stići ćemo gdje želimo. Važno je ostvarivati dobre rezultate, tako jedino može da raste samopouzdanje. Pobjeda bi bila sjajna, ali i remi je korak u pravom smjeru”, dodao je Solskjer.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve