Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Solskjer: Moramo da se pojačamo da bismo bili na mjestu Sitija

Poražavajući je podatak za navijače Junajteda da je Siti bio iznad ''crvenih đavola'' na tabeli Premijer lige u svim sezonama od 2013. otkako je u penziju otišao legendarni menadžer Aleks Ferguson

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer čestitao je titulu prvaka ekipi Mančester Sitija, priznavši da njegov tim trenutno nije dorastao gradskom rivalu.

Poražavajući je podatak za navijače Junajteda da je Siti bio iznad ”crvenih đavola” na tabeli Premijer lige u svim sezonama od 2013. otkako je u penziju otišao legendarni menadžer Aleks Ferguson.

– Čestitke Sitiju, zasluženo su šampioni, moramo da podignemo ruke. S pravom su tu gdje jesu, jedan su od najboljih timova koje je Premijer liga imala. Podigli su ljestvicu na viši nivo, rekao je Soslkjer i dodao:

– Želimo da budemo na mjestu na kojem je sada Siti. Još nismo tamo. To je dug proces, ali znamo šta želimo da uradimo. Naravno, drugo mjesto na tabeli nije ovo što želimo. Ne zadovoljavamo se tom pozicijom. Ipak, mora da se kaže da smo izvršili pritisak na Siti posljednjih desetak dana sezone. Nadamo se da kao tim i klub možemo da budemo još bolji sljedeće sezone. Ali ako želimo da izazovemo Siti u borbi za titulu, moramo da ojačamo naš tim, naglasio je Solskjer.

Juanjted uskoro čeka finale Lige Evrope protiv Viljareala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve