Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

“Sokoli” u Prištini jure prva tri boda u kvalifikacijama

Naša reprezentacija je ranije izgubila sve šanse za plasman na kontinentalni šampionat, ali će večeras na stadionu "Fadilj Vokri" pokušati da dođe do prva tri boda u kvalifikacijama

Fudbaleri Crne Gore večeras će igrati protiv Kosova u Prištini meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Foto: FSCG.me

Naša reprezentacija je ranije izgubila sve šanse za plasman na kontinentalni šampionat, ali će večeras na stadionu “Fadilj Vokri” pokušati da dođe do prva tri boda u kvalifikacijama.

“Pravili smo analizu i zaključak je jedinstven – nismo odigrali na nivou, pogotovo u prvom poluvremenu i svi smo svjesni toga. Međutim, kod nas nema pesimizma. Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo i pozicije na tabeli… Ovo je mlada selekcija u kojoj se dešava smjena generacija i koja se kroz selekciju priprema za Ligu nacija. Na utakmici sa Bugarskom nismo uspjeli da odigramo dobro i ostvarimo dobar rezultat što je dobra opomena za nas. Imali smo želju na tom susretu, možda smo izgorjeli upravo u toj želji u prvom poluvremenu. Nismo uspjeli da pobijedimo u jednoj slaboj utakmici i ako je nešto pozitivno iz tog meča to je činjenica da nismo izgubili”, rekao je selektor Faruk Hadžibegić.

Najveća snaga narednog protivnika, prema mišljenju selektora, jeste kolektiv.

“Mislim da su kolektiv i taj nacionalni naboj najveća snaga Kosova. Igraju u euforiji koja za svakog protivnika može biti opasna. Pojedinačno je vrlo teško naći igrača koji je pravi lider i zbog toga je kolektiv to što nosi ekipu. Ali vjerujte da ćemo moji igrači i ja biti ponosni u igri za naš dres baš kao što su i vaši”.

Duel Kosova i Crne Gore igra se na stadionu „Fadilj Vokri“ u Prištini sa početkom u 20:45 časova.

Izvorfscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve