Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

“Sokoli” na Vembliju, uveličavaju spektakl Gordog albiona

Utakmica Engleska – Crna Gora igra se u sjutra na stadionu Vembli u Londonu, sa početkom u 20:45 CET. Utakmicu će voditi španski sudijski tim koji predvodi Antonio Mateu Lahoz

Fudbaleri Crne Gore večeras gostuju Engleskoj na Vembliju u sedmom kolu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Foto: FSCG.me

Naša selekcija izgubila je sve šanse za odlazak na šampionat Starog kontinenta, ali će večerašnji meč svakako biti spektakl jer će Engleska igrati 1000. meč.

“Selekcija Engleske se danas nalazi na jednom veoma visokom nivou. Ne tako davno nisu imali ekipi koju imaju i rezultate, imali su smjenu generacija što se dešava kod nas… Pored velikog broja povrijeđenih imamo i tu smjenu generacija, mladu ekipu. Očekivali smo bolji rezultat u ovoj grupi koji, nažalost, nismo uspjeli da ostvarimo. Cilj nam je da sjutrašnjom utakmicom dobijemo jedno novo iskustvo koje bi nam trebalo poslužiti za kasnije”, dodao je Hadžibegić.

Selektor „sokola“ napominje da naš tim želi da ostvari najbolji mogući rezultat.

“Razgovarali smo oko situacije, gledamo na utakmicu sa velikim motivom i siguran sam da će ekipa dati maksimum mogućnosti da ostvari što bolji rezultat. Htjeli bismo da ostvarimo i najbolji mogući rezultat koji se može ostvariti protiv jedne ovakve reprezentacije. Iako su želje jedno, a mogućnosti drugo, sigurno ne ulazimo u meč sa motivacijom da izgubimo. Ukoliko se ukaže prilika, želimo da osvojimo bod ili ostvarimo pobjedu, pa da na taj način pokvarimo proslavu njihove hiljadite utakmice”, kaže selektor našeg nacionalnog tima.

Upitan da prokomentariše dosadašnji rad i karijeru Gereta Sautgejta naš selektor je istakao:

“Izuzetno je dobro što je prošao kroz rad u svim kategorijama, što je karijeru gradio na taj način. Izuzetno je uspješan do sada i vjerujem da je Fudbalski savez Engleske u njemu dobio izuzetnog menadžera”.

Utakmica Engleska – Crna Gora igra se na stadionu Vembli u Londonu, sa početkom u 20:45 CET. Utakmicu će voditi španski sudijski tim koji predvodi Antonio Mateu Lahoz.

Izvorfscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve