Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Šofranac: Osjećam se sjajno u Sutjesci

Aleksandar Šofranac je iz Sutjeske otišao 2016. godine. Zadužio je opremu Rijeke sa kojom je osvojio duplu krunu, branio je boje Serkl Briža i Sarajeva prije nego što se ponovo vratio u Nikšić

Aleksandar Šofranac se nekakon tri godine vratio u Sutjesku i biće veliko pojačanje za crnogorskog šampiona.

Foto: FSCG.me

Nikšićani će već 10. jula započeti sezonu i to u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Slovana.

„Osećam se sjajno u ekipi Sutjeske. Naravno da nemam nikakvih problema sa prilagođavanjem i aklimatizacijom u timu, dobro sam upoznat sa zahtjevima trenera Rakojevića, kao i sa ciljevima kluba. Sada je fokus na pripremama. Moramo dobro da se spremimo i uigramo, kako bi u sezoni koja slijedi mogli da ostvarimo ciljeve i snove, a to su borba za treću uzastopnu titulu i dobri rezultati u Evropi“, naglasio je Aleksandar Šofranac za Sport Klub i nastavio:

„Sa Rijekom sam osvojio duplu krunu, ali nijesam bio zadovoljan statusom u timu i zbog toga sam odlučio da promijenim sredinu. Igrao sam u Belgiji, branio boje Sarajeva, a sada sam odlučio da ponovo obučem dres šampiona Crne Gore i da se dobrim partijama u ekipi Sutjeske ponovo nametnem za mjesto u državnom timu. Posljednji meč sam odigrao protiv Poljske u kvalifikacijama za Mundijal, ali sam optimista i vjerujem da ću ponovo zadužiti opremu reprezentacije. Ne preko medija i izjavama, nego partijama na terenu“.

Aleksandar Šofranac je iz Sutjeske otišao 2016. godine. Zadužio je opremu Rijeke sa kojom je osvojio duplu krunu, branio je boje Serkl Briža i Sarajeva prije nego što se ponovo vratio u Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve