Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Snažna poruke Kristine Mariji: Koliko samo snage u tebi ima

Nakon plasmana u finale Olimpijskih igara Mariji stiže podrška sa svih strana, a istakla se dugogdišnja koleginica iz reprezentacije Kristina Rakočević

Kristina Rakočević je poslala snažnu poruku koleginici Mariji Vuković.

Nakon plasmana u finale Olimpijskih igara Mariji stiže podrška sa svih strana, a istakla se dugogdišnja koleginica iz reprezentacije.

Ovo je napisala na Fejsbuku:

“Eh moja mršavice,

Koliko samo u tebi snage ima.

Ne pričam o ovom rutinskom nastupu u Tokiju, već o tome koliko si samo ružnih pogleda i komentara progutala, koliko si samo lažnih radovanja doživjela, rukovanja, mahanja i lažnih obećanja..

Otpisivali su tebe milion puta, a gle čuda, stojiš nekako uspravno i srećno pored tog olimpijskog znaka. I to sa stisnutim pesnicama dignutim u vazduh, zamisli.

Danas svima valjaš, ne brini, to sam provjerila za tebe. Danas si ‘naša Marija, naša munja, naš ponos, naše bravo, naš adut, naš biser’ , kažu vjerovali su oni i znali da ćeš ti to odraditi kako treba, kažu da su srećni zbog tebe, kažu, kažu, kažu i obećavaju ti šarenu lažu.

Neki ti stvarno skidoše kapu, onako od srca, samo mi bi čudno jer ih izbrojah na prste desne ruke, pa sve opet brojim, ali i dalje mi čudno. Je li i tebi čudno?

I slušaj, pojedi kolač, zaspi u 5, jer za tebe je mali ovaj svijet!

Srećno ti bilo i ne čudi se, za dobrim konjem vazda se prašina dizala”, u napisala je Kristina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve