Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Slovenac potpisao za Podgoricu

Plejmejker iz Novog Mesta ima 29 godina, a u karijeri je nastupao za Krku, čiji dres je nosio u dva navrata ukupno 8 sezona, Slovan, Tajfun, bio je litvanskoj Rapli, igrao za Cedevita Olimpiju, Šentjur, dok je minule sezone bio ekipi Rogaške

Podgorica je dobila novo pojačanje – Domen Bratož novi je član ABA2 ligaša.

Plejmejker iz Novog Mesta ima 29 godina, a u karijeri je nastupao za Krku, čiji dres je nosio u dva navrata ukupno 8 sezona, Slovan, Tajfun, bio je litvanskoj Rapli, igrao za Cedevita Olimpiju, Šentjur, dok je minule sezone bio ekipi Rogaške.

“Zadovoljan sam što sam stigao u klub kakav je Podgorica i nadam se da ću pomoći timu u ostvarivanju ciljeva. Ekipa je jako mlada, ali perspektivna sa trenerom na čelu”, kazao je za klupski sajt Domen Bratož.

Slovenac je minule sezone u ABA 2 ligi odigrao osam mečeva za Rogašku, gdje je imao prosjek 10.3 poena, 4.3 skoka i 4.4 asistencije. Od osam utakmica na četiri je bio dvocifren, a najbolji učinak imao je protiv Širokog kada je postigao 27 poena, uz po 7 skokova i asistencija.

“Znam ekipu Podgorice još od ranije iz ABA 2 lige, tako da znam par igrača, ali daću sve od sebe da se što prije uklopim u novu sredinu. Siguran sam da ću se brzo adaptirati i uklopiti u sistem igre. Znam da nas čekaju izazovi na domaćoj sceni, ali i i ABA 2 ligi, koja uskoro počinje, ali vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti bolji. Na Zlatiboru, gdje se igra prvi turnir nove sezone ABA 2 lige moramo nastojati da u dva meča ostaviti što bolji utisak, jer je to bitno i za klub i za igrače”, naglasio je Bratož.

Bratož je osmo pojačanje Podgorice, a prije njega stigli su Jovan Vojinović, Viktor Vujisić, Selim Fofana, Mladen Vujić, Luka Barišić, Filip Anđušić i Danilo Brnović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve