Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Slijedi kazna: Bugarski bokser na silu poljubio novinarku (VIDEO)

Pulev je poljubio novinarku Dženifer Ravalo u usta nakon završetka razgovora

Sportska komisija Kalifornije tražila je da se suspenduje licenca bugarskom bokseru Kubratu Pulevu nakon što je nasilno poljubio reporterku tokom izjave koju je davao po završetku meča sa Bogdanom Dinuom.

Foto: Uk.sports.yahoo.com

Pulev je poljubio novinarku Dženifer Ravalo u usta nakon završetka razgovora.

Bugarin je naveo da je u pitanju “prijateljski poljubac, kao i da se novinarka kasnije te večeri pridružila Pulevu i njegovim saradnicima u slavlju u jednom klubu”, a reporterka je naglasila da su se upoznali tek dan prije meča.

Sportska komisija Kalifornije navela je da je postupak bugarskog boksera “veliki prekršaj i da ga shvataju izuzetno ozbiljno.”

Ravalo je istakla da se osećala “odvratno i poniženo” nakon susreta sa Pulevim.

“Bila sam osramoćena i šokirana. Nijesam znala kako da odgovorim. Potom me je zgrabio za zadnjicu i nije ništa rekao, već se samo smejao. Niko ne bi trebalo tako da se ponaša prema ženama. Kasnije je tražio da obrišem taj snimak, ali ja to nisam želela”, rekla je Ravalo.

Pulev je trenutno deseti najbolji teškaš na svijetu prema listi relevantnog Ring magazina, a u profesionalnoj karijeri u 28 mečeva poražen je samo jednom, gdje je 2014. godine bolji od njega bio Vladimir Kličko.

Među poznatim bokserima koje je pobjeđivao nalaze se velika imena poput Kevina Džonsona, Hjuija Fjurija, Bogdana Dinua i Dereka Čisore. Pulev je 2017. godine trebalo da ima meč za titulu sa Entonijem Džošuom, ali je tada morao da ga propusti zbog povrede ramena.

Prije profesionalne karijere 37-godišnji bokser iz Sofije imao je i uspješan učinak u amaterskom boksu, 2008. godine bio je evropski prvak u Liverpulu, a 2005. godine osvojio je bronzu na Svjetskom prvenstvu u kineskom Mijanjangu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve