Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Skripnik: Imamo sjajan rezultat, ali ništa nije završeno

Trener Zarje sa dosta opreza govorio je o revanšu

U taboru Ukrajinaca vjerovali su da mogu ostvariti dobar rezultat pod Goricom. Prije meča trener Viktor Skripnik naglasio je da bi prihvatio i remi sa golovima, ali je na kraju Zarja uspjela da praktično osigura prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Foto: Cdm.me

“Čestitam igračima i na igri i na pobjedi. Ovo je za nas sjajan rezultat, napravili smo veliki posao, ali svjestan sam da ništa nije završeno. Zahvalan sam igračima na pristupu, odnosu, pogotovo nakon primljenog gola, kada nijesmo padali, već smo odreagovali na pravi način i trećim golom ostvarili dobar rezultat”, kazao je Skripnik.

Trener Zarje sa dosta opreza govorio je o revanšu.

“Moramo biti koncentrisani, ne smijemo se zavarati da je gotovo. Spremaćemo se ozbiljno, sada još bolje znamo ekipu Budućnosti i vjerujem da sa istim pristupom i igrom možemo do uspjeha”, naglasio je Skripnik.

Premijer liga Ukrajine startuje već za dva dana, a Zarja će preksjutra gostovati ekipi Vorskle.

“Čeka nas već za dva dana meč u prvenstvu, tako da me iskreno to malo brine pred revanš. Moramo se spremiti za taj duel, a onda se odmah okrenuti revanšu. Uz sve to imamo put do Ukrajine, tako da sigurno neće biti lako sve to odraditi na najbolji način, ali se nadam da ćemo biti pravi i da će nam ovaj rezultat dati dodatno samopouzdanje”, podvukao je Skripnik.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve