Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Škotska prejaka za Crnu Goru

Crna Gora će u posljednjem kolu grupe 10 igrati sa Sjevernom Irskom, koja je u četvrtak poražena od Italije sa 4:0. Duel sa Sjevernom Irskom igra se 20. oktobra od 13:30 časova

Ženska kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je i u drugom kolu turnira preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

foto FSCG

Domaćin turnira, selekcija Škotske, opravdao je ulogu favorita i slavio sa 4:0.

Već do poluvremena Škotska je imala tri gola prednosti, nakon pogodaka Rouzi Mekkilan u 17, odnosno Bejli Hačinson u 25. i 35. minutu. Nekoliko minuta po povratku sa odmora, Mekkilan je postigla svoj drugi gol na meču i postavila konačan rezultat.

“Kao što smo i pretpostavili, ovo nam je bila najteža utakmica na turniru. Prvo, jer smo se potrošili protiv Italije, a imamo mali roster igračica u ovom uzrastu. A zatim, ne odgovara nam ni stil igre Škotlanđanki, koje su fizički veoma dobro pripremljene i igru baziraju na tom kvalitetu. Nama sada preostaje da oporavimo djevojke za treću utakmicu. Irkinje su apsolutni favorit, a mi ćemo pokušati da napravimo iznenađenje. Osvajanje trećeg mjesta u teškoj grupi bi bio uspjeh”, kazao je selektor Mirko Marić.

Crna Gora će u posljednjem kolu grupe 10 igrati sa Sjevernom Irskom, koja je u četvrtak poražena od Italije sa 4:0. Duel sa Sjevernom Irskom igra se 20. oktobra od 13:30 časova.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve