Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Skols oštro po Junajtedu: Kao tim stranaca koji nikad nijesu igrali zajedno

"Nema nikave veze između igrača sredine terena i napadača. Dodavanje je povremeno bilo zaista loše"

Fudbaleri Manlester junajteda sinoć su savladali Partizan u beogradu sa 1:0 u meču trećeg kola Lige Evrope ostvarivši prvu pobjedu u gostima još od prošle zime.

Foto: As.com

Ipak, bivša zvijezda “crvenih đavola”, Pol Skols, ocijenio je da je Mančester junajted odigrao slabo i da je imao mnogo sreće na gostovanju u Humskoj.

“Posle meča sa Liverpulom je izgledalo da ima malo nade. Ali kada pogledate večerašnji meč, sve to djeluje slično onim na startu sezone. Kao da je ovo tim stranaca koji nijesu nikada igrali jedan sa drugim. Nema nikave veze između igrača sredine terena i napadača. Dodavanje je povremeno bilo zaista loše”, kritikuje Skols.

Kaže da mu nije jasno zašto Junajted ima toliko problema u igri.

“Želite nešto da vidite, povremeno bljesak dobre igre tu i tamo, izmjenu duplih pasova, da igrač koji igra na poziciji desetke prima loptu na sredini terena, ali kao da niko nema hrabrosti da nešto rizikuje i odigra”.

Zamjerio je i na igri u odbrani, bez obzira što je Serhio Romero ostao nesavladan.

“I defanzivno su bili prilično loš ove večeri. U drugom poluvremenu samo je jedan tim imao želju da postigne gol, Partizan. Ne vidim ništa dobro u ovoj igri. U mnogo utakmica će imati loptu u posjedu, ali moraju da budu pametniji u igri sa njom”, zaključio je Pol Skols.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve