Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Skandal u Čačku: Masovna tuča roditelja na utakmici pjetlića

Utakmica je tekla normalnim tokom sve do 90. minuta, kada je pri rezultatu 2:2 Borac postigao gol. U tom trenutku jedan od roditelja s tribine pored igrališta ulazi u teren, trči tridesetak metara, sustiže sudiju i udara ga u glavu. To je izazvalo reakciju publike, pa na teren istrčava još oko 20 roditelja

Na utakmici pjetlića čačanskih klubova Slobode i Borca  došlo je do opšte tuče, saznaje Morava info. Incident se dogodio na igralištu FK “Sloboda“ u Velikoj koloniji.

Foto: Ilustracija

Utakmica je tekla normalnim tokom sve do 90. minuta, kada je pri rezultatu 2:2 Borac postigao gol. U tom trenutku jedan od roditelja s tribine pored igrališta ulazi u teren, trči tridesetak metara, sustiže sudiju i udara ga u glavu. To je izazvalo reakciju publike, pa na teren istrčava još oko 20 roditelja. Počinje opšti metež, guranje, psovanje, prijetnje, međusobni udarci… Deca su vrištala i molila roditelje da se smire.

Poslije nekoliko minuta opšteg haosa situacija se nekako smirila, a u međuvremenu je pozvana i policija. Prema nezvaničnim saznanjima, više od 20 aktera ili očevidaca ovog skandala dali su izjave u zgradi Policijske uprave u Čačku.

“Kao društvo smo otišli dođavola! Utakmica pjetlića, u kojoj rezultat ništa ne znači, igra se na život i smrt. Da li je ovo moguće!? Sve to je posljedica bolesnih ambicija roditelja”, rekao je jedan od očevidaca događaja na Slobodinom igralištu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve