Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Skandal na pomolu: Nejt Dijaz otkazuje borbu sa Masvidalom zbog optužbi da je dopingovan

Dijaz se suočava sa optužbama za doping, što je on oštro demantovao i poručio čelnicima najprestižnije MMA organizacije da reaguju i pokažu da nije varalica

Borba Nejta Dijaza i Horhea Masvidala na UFC događaju u Njujorku drugog novembra je pod velikim znakom pitanja.

Nejt Dijaz, Foto: Cdm.me

Dijaz se suočava sa optužbama za doping, što je on oštro demantovao i poručio čelnicima najprestižnije MMA organizacije da reaguju i pokažu da nije varalica.

“Neću ići u Njujork sljedeće nedjelje zato što su rekli da sam pozitivan na neke nedozvoljene supstance. Smatram da je to laž jer jedem zdravo, samo prirodno. Čak ni meso ne jedem. Tako da dok UFC, USADA ili ko već ne sredi to, neću se takmičiti”, napisao je Dijaz na Tviteru.

On ističe da ne želi da pored njegovog imena stoji “varalica”.

“Ne želim da igram njihovu igru i da se krijem, kao što su mi preporučili. Ne želim da se uz moje ime koristi riječ ‘varalica’, i da se takmičim, kao što to rade drugi borci koji ćute i bore se samo da bi dobili novac. Je**ne varalice. J**e mi se za novac, ako će to uništiti moje dostojanstvo i nasleđe. Ne želim da ćutim i da tek poslije borbe gledam šta ću da radim. To rade varalice”, zaključio je Nejt.

Dijaz se u avgustu vratio u oktagon poslije trogodišnje pauze, kada je jednoglasnom odlukom sudija savladao Entonija Petisa.

U dosadašnjoj karijeri zabilježio je 20 pobjeda i 11 poraza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve