Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Skandal na australskoj televiziji: Đoković je lažljivi, podmukli šu*ak

Novak Đoković danima je glavna tema u Australiji, ali i jedna od glavnih sportskih tema u svijetu uopće. Njegov spor s australskim vlastima prate svi svjetski mediji, a na jednoj australskoj televiziji dogodio se veliki gaf

Novak Đoković danima je glavna tema u Australiji, ali i jedna od glavnih sportskih tema u svijetu uopće. Njegov spor s australskim vlastima prate svi svjetski mediji, a na jednoj australskoj televiziji dogodio se veliki gaf.

Voditelji emisije na australskom Channelu 7, očito nesvjesni da ih kamere snimaju, tračali su i vrijeđali Đokovića, a snimka je brzo postala viralna na društvenim mrežama.

„Đoković je jedan lažljivi, podmukli šupak! Kad pogledaš, nesretno je da su se svi upleli u to. Kako je mogao ići okolo kada je znao da je bio pozitivan?“ pričaju voditelji pa dodaju:

„Kaže da, kao, nije išao u Španjolsku… Ma, proći će mu to sve, izvući će se. Što mi imamo od toga da smo ga stavili u imigracijski kamp? Što je s osobama koje su bile u istom avionu, a što s onom tenisačicom koju su izbacili?“

Snimka tu staje, ali ne treba se iznenaditi ako se uskoro u javnosti pojavi i ostatak razgovora.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
11.01.2022-20:04 20:04

Rekli su istinu..citav svijet bruji..o njegovim lazima..sve slagao i falsifikovao..To je obraz srbijanaca..drugim rijecima”srpski svet”