Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Skaloni: Mesi najbolji u istoriji

Jasna ocjena selektora Argentine

Lionel Mesi je najbolji fudbaler u istoriji fudbala, poručio je selektor Argentine Lionel Skaloni nakon polufinala Svjetskog prvenstva u Kataru.

Skaloni je takođe istakao da njegov tim nije bio tako ubjedljiv protiv Hrvatske kao što rezultat 3:0 u polufinalu pokazuje. Mesi će u nedjelju imati priliku da osvoji prvu planetarnu titulu u karijeri.

– Mesi je najbolji u istoriji. Nemam nikakvu sumnju u tako nešto. Prava je sreća i privilegija vidjeti ga u našem plavo-bijelom dresu. Mesi motiviše ostale igrače, taj čovek je Argentincima sve. Što se moje pozicije tiče, ja sam na mjestu snova bilo kog Argentinca. Izgubili smo od Saudijske Arabije na startu turnira, ali smo osjetili podršku ljudi. Gurali smo svi u istom pravcu, svi navijači sa nama u plavo-bijelom. Rekao sam im da slave, Argentina je na fudbalskom pijadestalu, slavite, a mi ćemo misli preusmjeriti na nedjelju – poručio je Skaloni.

Selektor ,,gaučosa“ vodi nacionalni tim od 2018. godine, a u tom periodu ostvario je skor od 37 pobjeda, 14 remija i svega pet poraza. Prošle godine sa reprezentacijom je osvojio Kopa Ameriku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve