Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SK saznaje: Almerija kupila Sadika

Sport Klub je pred vikend ekskluzivnom informacijom da član španske Segunde traži nigerijskog internacionalca pogodio u metu. Ostaje da se vidi ko je od transfera najviše profitirao - da li Almerija, da li Sadik ili, možda Partizan, koji je svojevremeno platio obeštećenje Romi u iznosu od 1,6 miliona eura, da bi u ovom prelaznom roku realizovao višemilionski posao

Gotovo je, napadač Umar Sadik ide iz Partizana, pošto je ugovoren njegov transfer iz Humske u špansku Almeriju, saznaje Sport klub.

Sadik, Foto: Miroslav Todorović/FK Partizan

Sport Klub je pred vikend ekskluzivnom informacijom da član španske Segunde traži nigerijskog internacionalca pogodio u metu.

Ostaje da se vidi ko je od transfera najviše profitirao – da li Almerija, da li Sadik ili, možda Partizan, koji je svojevremeno platio obeštećenje Romi u iznosu od 1,6 miliona eura, da bi u ovom prelaznom roku realizovao višemilionski posao.

Prema dostupnim informacijama, Partizan bi s određenim bonusima mogao da zaradi osam miliona eura. Navodi se i da bi crno-bijeli odmah mogli da dobiju oko pet miliona, što će biti neophodno klubu da brzo popravi finansijsku situaciju.

Sadik će se pridružiti Radosavu Petroviću, nekadašnjem prvotimcu Partizana, jednom od najzapaženijih igrača Almerije u minuloj sezoni.

Almerija prošle sezone nije uspjela u pohodu na La Ligu, nedostajao joj je korak, a taj korak, vjeruju u tom klubu, doći će sa nigerijskim internacionalcom Sadikom.

Sadik je u Partizan stigao prošle godine, prvobitno na pozajmicu iz Rome. Prethodno je, između ostalog, igrao za Rendžers, Torino i Bolonju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve