Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Siniša Mihajlović prekida trenersku karijeru zbog ozbiljne bolesti!

Pedesetogodišnjak je krajem januara sjeo na klupu Bolonje umjesto Pipa Inzagija i od tima koji je bio među najozbiljnijim kandidatima za ispadanje u Seriju B dogurao do desete pozicije na kraju šampionata

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović prekinuće trenersku karijeru zbog kako bi se suočio sa ozbiljnom bolešću, tvrdi Korijere delo Sport.

Foto: Calciomercato.com

Trener Bolonje je nedavno uradio detaljne medicinske testove i doktori su ga upozorili da liječenje treba da nastavi sa agresivnim tretmanom, navodi isti izvor u izdanju od subote.

Korijere delo Sport nije precizirao detalje Mihajlovićeve bolesti, ali prenosi da će se nekadašnji selektor reprezentacije Srbije oglasiti saopštenjem ili održati konferenciju za medije u subotu kako bi objasnio situaciju.

Pedesetogodišnjak je krajem januara sjeo na klupu Bolonje umjesto Pipa Inzagija i od tima koji je bio među najozbiljnijim kandidatima za ispadanje u Seriju B dogurao do desete pozicije na kraju šampionata.

Navijači su bili prezadovoljni Mihajlovićevim radom i bilo je najavljeno da će produžiti ugovor do 2022. godine, ali kako sada stvari stoje Srbin će morati da se povuče iz fudbala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve