Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Simonović: Svi smo optimisti, probaćemo da odradimo ono što smo zacrtali

Njemačka je već kvalifikovana za Eurobasket jer je jedan od domaćina, Francuskoj treba pobjeda iz dva meča, dok je našoj reprezentaciji potrebno da ostvari bolji skor u preostala dva meča u odnosu na Veliku Britaniju. Naime, Britanci su bolji međusobno od Crne Gore, i u Podgorici će igrati, kao i Crna Gora, sa Francuskom i Njemačkom

Košarkaši Crne Gore sjutra veče (20.45 sati) u Podgorici dočekuju Francusku, u prvom meču posljednjeg ”prozora” kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Prije tog meča, na parket će Velika Britanija i Njemačka (17 sati).

Pred posljednji ”prozor”, Francuska je prva sa skorom 3-1, Crna Gora i Velika Britanija imaju po dvije pobjede i poraza, Njemačka je posljednja sa 1-3.

Njemačka je već kvalifikovana za Eurobasket jer je jedan od domaćina, Francuskoj treba pobjeda iz dva meča, dok je našoj reprezentaciji potrebno da ostvari bolji skor u preostala dva meča u odnosu na Veliku Britaniju. Naime, Britanci su bolji međusobno od Crne Gore, i u Podgorici će igrati, kao i Crna Gora, sa Francuskom i Njemačkom…

– Čekaju nas dva izuzetno teška protivnika, ali svi u ekipi smo optimisti. Probaćemo da odradimo ono što smo zacrtali, rekao je centar ”crvenih” Marko Simonović.

Od duela sa Francuskom će umnogome zavisiti šanse Crne Gore da se ponovo nađe na EP.

– Francuska je najkvalitetnija ekipa u našoj grupi, to je i pokazala do sada. Imaju izuzetno kvalitetne igrače, a mi ćemo probati, prije svega, da im se fizički suprotstavimo, i pokušati da tražimo pobjedu u tom meču,dodao je Simonović, koji igrao odlično u Megi.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve