Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Simonović primio osvajače medalje na Igrama u Zagrebu

Na ovim igrama, srebrno odličje osvojio je džudista Novo Raičević koji je predstavljao Univerzitet Crne Gore, dok su bronzane medalje osvojili ženski kata tim u sastavu: Mia Roganović (Univerzitet Donja Gorica), Milica Bjelica i Jovana Marić (Univerzitet Crne Gore) i kik-bokser Danilo Jeknić (Univerzitet Crne Gore)

Povodom osvajanja jedne srebrne i dvije bronzane medalje na Eusa Combat igrama koje su od 31.jula do 3.avgusta održane u Zagrebu, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta organizovao je prijem za studente koji su osvojili medalje na ovom takmičenju kao i za predsjednika Studentskog sportskog saveza Ivicu Todorovića.

foto COK

Na ovim igrama, srebrno odličje osvojio je džudista Novo Raičević koji je predstavljao Univerzitet Crne Gore, dok su bronzane medalje osvojili ženski kata tim u sastavu: Mia Roganović (Univerzitet Donja Gorica), Milica Bjelica i Jovana Marić (Univerzitet Crne Gore) i kik-bokser Danilo Jeknić (Univerzitet Crne Gore).

Predsjednik Simonović je sportistima čestitao na ostvarenim rezultatima u sportovima u kojima je izuzetno teško doći do značajnih međunarodnih rezultata kakve su oni napravili. Istakao je da su studenti, i ovog puta, na najbolji mogući način predstavljali našu državu, i svoje univerzitete.

Predsjednik COK-a je uputio čestitke i predsjedniku Ivici Todoroviću i rukovodstvu Studentskog sportskog saveza na rezultatima naših sportista kao i na njihovom angažovanju u svim sportskim aktivnostima naših studenata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve