Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Simonović: Fantastičan rezultat

''Vjerovali smo u Mariju i vjerujemo da će nas još mnogo puta obradovati ova divna djevojka i veliki sportski adut na OI u Parizu''

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušan Simonović, čestitao je našoj olimpijki, Mariji Vuković, osvojenu srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu, koje je održano u Minhenu.

”Fantastičan rezultat naše najbolje sportistkinje! Srebrna medalja sa Evropskog prvenstva u kraljici sportova po prvi put, zahvaljujući Mariji Vuković, dolazi u Crnu Goru. Vjerovali smo u Mariju i vjerujemo da će nas još mnogo puta obradovati ova divna djevojka i veliki sportski adut na OI u Parizu. Čestitke Mariji, njenom stručnom timu i Atletskom savezu”, kazao je on.

Marija je jedna od osam sportista za koje je Crnogorski olimpijski komitet obezbijedio olimpijske stipendije, preko Fonda Olimpijske solidarnosti, za period do kraja Olimpijskih igara u Parizu.

Ove godine osvojila je i zlato na Mediteranskim igrama u Alžiru i napravila sjajne rezultate na dvoranskim prvenstvima u skoku uvis.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve