Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Sezona iz snova za Džejmsa Hardena, prosjek 42 koša po meču (VIDEO)

Džejms Harden igra košarku života. Svako jutro kada se probudimo idemo da gledamo koliko je noćas zabio i svako jutro sve više i više.

E sada ima tu nekoliko pitanja i nedoumica.

Čovjek “Brada” jeste najbolja dvojka u NBA, ali da li sudije malo pretjeruju? Pitanje ko je možete čuti često.

Na ovo pitanje bi mogao odgovor da bude da, ali u isto vrijeme ne. Da pojasnimo…

Hardenov step-back se mnogo komentariše. Neki će reći da on pravi korake, drugi pak da je to ono što ga je izgradilo i da apsolutno radi po svim propisima. Opet, direktno na ovo pitanje ne možete odgovoriti, jer svaki vaš odgovor bio bi subjektivan. To vam je ili volite Hardena ili ne. Sa druge strane gotivili vi njega ili ne on je glavni kandidat za MVP. Trenutno bez ikakve subjektivnosti možemo reći da je Harden najbolji igrač lige, njegove cifre su monstruozne. Njegov prosjek je 42 poena po meču. Prije nekoliko noći oborio je i svoj vlastiti rekord karijere i  ubacio 61 poen. Pogledajte video.

Istina je da uzima mnogo šuteva ali to uopšte ne čudi s obzirom da su i Kris Pol i Kapela povrijeđeni, pa je sav teret pao na leđa Hardena.

Mnogi od vas se pitaju zašto Harden ne igra odbranu, ili igra nezainteresovano?

Odgovor na ovo pitanje je taj što ima astmu, pa bi ga veliko trošenje u odbrani skroz izmirilo, pitanje je da li bi mogao da pokaže pun potencijal u napadu. U ovome se vidi koliko on može i želi da igra košarku. Možda Hjuston ne igra najljepšu košarku, ali sigurno sa Hardenom u timu mogu da zaprijete aktuelnim prvacima Golden Stejtu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve