Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Ševaljević: Pobijedićemo Švedsku kad god se bude igralo

Dueli sa Švedskom odgođeni su nakon što je iz Evropske rukometne federacije stigla vijest da su zbog slučajeva korona virusa rukometaši selekcije ''tri krune'' smješteni u karantin

Crnogorski rukometaši bili su ”naoštreni” da ponovo bace na koljena velikana svjetskog rukometa, ali će za takav poduhvat morati da sačekaju nekoliko mjeseci.

Dueli sa Švedskom odgođeni su nakon što je iz Evropske rukometne federacije stigla vijest da su zbog slučajeva korona virusa rukometaši selekcije ”tri krune” smješteni u karantin.

– Bili smo odlučni i spremni da ostvarimo pobjedu koja je trebalo da nam olakša nastavak kvalifikacija. I onda, kao grom iz vedra neba, stigla je vijest da se utakmica neće igrati zbog korona virusa u taboru Švedske. Razočarani smo jer smo se spremali od subote i željno iščekivali meč, bili spremni iako nam je falio određeni broj igrača. Ne bi falilo ni borbe ni motivacije da pobijedimo Švedsku, rekao je kapiten Vasko Ševaljević za Pobjedu.

– Ali, tako je kako je, cijela prošla godina je bila ovakva, a i u ovoj se očigledno nastavlja u tom ritmu. U klubovima imamo sličnih problema, utakmice se otkazuju dan ranije, što je izgleda slučaj i sa repezentacijama. Ne možemo protiv toga, moramo dalje. Drago nam je što smo se makar okupili pet dana jer nikad nemamo dovoljno vremena, a svaki trening znači mnogo. Neke stvari moraju da se prenose iz okupljanja u okupljanje.

Iskusni Kotoranin vjeruje da će Crna Gora savladati Švedsku – kad nije mogla u januaru, onda u novom terminu, kad god to bilo.

– Imali smo informaciju da dolaze u oslabljenom sastavu, narednog puta će možda biti kompletni. Ali, nadam se da ćemo i mi tada biti kompletni, kao i da će se igrati pred navijačima. Znamo svi kakva je ovdje atmosfera protiv velikih reprezentacija, da su navijači naš ”osmi igrač”. Vjerujem da će se zdravstvena situacija do tada regulisati i da ćemo zajedno proslaviti pobjedu, istakao je Ševaljević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve