Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Serija A: Remi Juventusa, Ronaldo odmarao

Na stadionu 'Via del Mare' viđena su dva penala iz kojih su i postignuti golovi. Iako je Juventus stvarao znatno više prilika, nije mogao do pobjede. Maurisio Sari odlučio je na ovom meču da odmori Kristijana Ronalda, koji nije bio u sastavu tima

Fudbaleri Juventusa zabeležili su drugi remi u sezoni u domaćem prvenstva, pošto su protiv Lećea odigrali 1:1 u 9. kolu Serije A.

Dibala, Foto: 90min.com

Na stadionu ‘Via del Mare’ viđena su dva penala iz kojih su i postignuti golovi. Iako je Juventus stvarao znatno više prilika, nije mogao do pobjede. Maurisio Sari odlučio je na ovom meču da odmori Kristijana Ronalda, koji nije bio u sastavu tima.

Ipak, već u 15. minutu su se poradovali gosti. Poslije asistencije Aleksa Sandra, loptu je u gol smestio Gonzalo Iguain. Ipak, sudija je odlučio da konsultuje VAR, poslije čega je odlučio da poništi pogodak.

U nastavku je Juve stvarao više šansi. Do kraja poluvremena imao je Federiko Bernardeski dobru šansu, ali je lopta prošla pored lijeve stative.

Početkom drugog djela utakmice, italijanski šampion je došao do vođstva. Pošto je faul skrivio Đakopo Petrićione, sudija je pokazao na bijelu tačku, pošto je konsultovao VAR.

Siguran sa penala bio je Paulo Dibala.

Ipak, samo nekoliko minuta kasnije Leće je izjednačio. Rukom je igrao Matijs de Liht, a kazneni udarac iskoristio je Marko Mankosu.

Menjala su obojica trenera u nastavku, ali su mreže mirovale. U završnici je Leonardo Bonući propustio veliku priliku, posle centaršuta Dibale.

Juventus je prvi na tabeli sa 23 boda, dva više od Intera. Leće je 16. sa osam.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve