Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Serija A: Napoli se ne miri za kaznom

Žalba Apelacionom sudu nije urodila plodom, a iz kluba najavljuju odlazak na više instance. Napoli se nije pojavio na meču trećeg kola protiv Juventusa u Torinu jer je čitava ekipa, po preporuci vlasti Kampanije, bila u izolaciji zbog dva slučaja zaraženih koronavirusom

Napoli neće odustati od borbe, kako bi poništio odluku FS Italije koji je službenim rezultatom registrovao neodigrani meč protiv Juventusa.

Napoli, Foto: AFP

Žalba Apelacionom sudu nije urodila plodom, a iz kluba najavljuju odlazak na više instance.

“Klub se potpuno ne slaže sa presudom u kojoj je olako odbačena sva dokumentacija koja nam je išla u prilog i praktični delegitimisala reginalne organe javnog zdravlja. Napoli je oduvijek zastupao vrijednosti pravde i sportskog duha, tako da ćemo u ovom slučaju ići na sve moguće instance, i tražiti da se samo na terenu odredi pobjednik fudbalskog meča. Prije svega idemo na Sportski sud, a onda i na ostale instance”, glasi u saopštenju Napolija.

Napoli se nije pojavio na meču trećeg kola protiv Juventusa u Torinu jer je čitava ekipa, po preporuci vlasti Kampanije, bila u izolaciji zbog dva slučaja zaraženih koronavirusom.

U Fudbalskom savezu Italije smatrali su da za ovu meru nije bilo potrebe i da je ekipa sa juga Italije izigrala protokol Saveza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve