Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Serija A: Het trik Imobilea u Veroni, Roma sa penala do pobjede nad Fiorentinom

Iako je Amrabat iz penala doveo domaće u vođstvo u 38. minutu, u finišu prvog dijela Ćiro Imobile je izjednačio sa 11 metara. U nastavku je Sergej Milinković Savić iz slobodnog udarca uz malo sreće pogodio za 1:2, da bi Korea golom riješio sve dileme oko pobjednika. Do kraja je Imobile dao još dva gola, zaokružio het trik i sa 34 gola se učvrstio na vrhu liste strijelaca, sa četiri pogotka više od Kristijana Ronalda

Fudbaleri Lacija savladali su kao gosti Veronu 4:1, dok je Roma pobijedila Fiorentinu 2:1, u 36. kolu Serije A.

Imobile, Foto: AFP

Iako je Amrabat iz penala doveo domaće u vođstvo u 38. minutu, u finišu prvog dijela Ćiro Imobile je izjednačio sa 11 metara.

U nastavku je Sergej Milinković Savić iz slobodnog udarca uz malo sreće pogodio za 1:2, da bi Korea golom riješio sve dileme oko pobjednika.

Do kraja je Imobile dao još dva gola, zaokružio het trik i sa 34 gola se učvrstio na vrhu liste strijelaca, sa četiri pogotka više od Kristijana Ronalda.

Roma je protiv Fiorentine povela pred kraj prvog dijela golom iz penala Veretoa, da bi inicijativu Fiorentine na početku nastavka krunisao pogotkom Nikola Milenković.

U finišu utakmice još jedan penal za Romu i ponovo Vereto za pobjedu Rome, koja je sve bliža osvajanju petog mjesta koje vodi direktno u Ligu Evrope.

Kaljari je na svom stadionu poražen od Kaljarija golom Okake već u trećem minutu, dok su Spal i Torino podijelili bodove, 1:1.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve