Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Selektor Vukotić objavio spisak za Farska Ostrva i Španiju

Prvi rival ,,sokola” su Farska Ostrva, sa kojima se sastaju 6. septembra na Gradskom stadionu u Nikšiću. Pet dana kasnije na redu je gostovanje Španiji

Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić objavio je spisak igrača na koje računa za naredna dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Farskih Ostrva i Španije.

Foto: FSCG.me

Na Vukotićevom spisku nalazi se 25 igrača – golmani: Filip Đukić (Hvidore, Danska), Vuko Vujović (Levadijakos, Grčka), Balša Popović (Grbalj); odbrana: Luka Malešević, Miloš Drinčić, Ognjen Obradović (Iskra), Stefan Milić (Budućnost), Balša Banović (OFK Titograd), Zvonko Ceklić (Zeta), Aleksandar Milić (Petrovac), Filip Šćekić (Podgorica); vezni red: Novica Eraković (Sutjeska), Ilija Vukotić (Benfika, Portugal), Danilo Marković (Rudar), Srđan Krstović (Zeta), Anđelko Jovanović (Podgorica), Alija Krnić (Javor, Srbija), Miloš Zečević (Grbalj), Ognjen Stijepović (Pistojeze, Italija); napad: Nikola Krstović (C. zvezda), Sergej Grubač (Kijevo, Italija), Meris Skenderović (Karl Cajs Jena, Njemačka), Vladan Kordić (Grbalj), Balša Sekulić (Podgorica), Aleksa Marušić (Sutjeska).

Prvi rival ,,sokola” su Farska Ostrva, sa kojima se sastaju 6. septembra na Gradskom stadionu u Nikšiću. Pet dana kasnije na redu je gostovanje Španiji.

“Imamo određenih kadrovskih problema, što zbog povreda, što zbog male minutaže igrača u klubovima. Nekih zbog loše forme neće biti u ekipi. Sa druge strane, daćemo šansu nekim novim igračima, a na njima je da opravdaju ukazano povjerenje. Najbitnije je da svi koji budu tu daju svoj maksimum”, istakao je selektor Vukotić, koji se osvrnuo na neke od kadrovskih problema.

“Veliki hendikep za nas je povreda golmana Lazara Carevića, bez kojeg ćemo igrati i utakmice u oktobru i novembru. On je praktično stub naše odbrane, ali ćemo morati da se snalazimo bez njega. Vjerujemo u one igrače koji su na spisku”, dodao je Vukotić.

Izvorfscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve