Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Selektor Gojković: Primili smo dosta neočekivanih golova

"Igrač više u početku je bio loš, kasnije smo neke iskoristili. Imali smo veliki broj šansi, sami smo krivi što nijesmo slavili u ovom meču".

Na startu Svjetskog prvenstva u Gvangdžuu vaterpolisti Crne Gore i Srbije odigrali su neriješeno 10:10.

Foto: Wpolo.me

Selektor Crne Gore Vladimir Gojković bio je zadovoljan nakon meča, ali i istakao da je rezultat mogao biti i drugačiji.

“Bili smo loši u početku, stalno smo jurili zaostatak, išlo je i do tri gola. Vidjelo se na kraju druge četvrtine da preuzimamo kontrolu igre i da imamo dosta veći broj šansi koje nijesmo iskoristili. Uspjeli smo da okrenemo rezultat u trećoj i čevrtoj četvrtini, da dođemo do dva gola razlike, nije moglo bolje”, kazao je Gojković i dodao:

“Možemo reći da smo izgubili meč koji smo imali u rukama, našim greškama. Primili smo dosta neočekivanih golova. Srbija je bila izuzetno dobar protivnik, ali smo od polovine meča imali sve u našim rukama. Zašto je početak bio spor? Prva utakmica, novi bazen, plivanje je bilo malo loše. Tek početkom druge smo počeli bolje da plivamo, ali nijesmo to valorizovali na način na koji smo mogli. Igrač više u početku je bio loš, kasnije smo neke iskoristili. Imali smo veliki broj šansi, sami smo krivi što nijesmo slavili u ovom meču”.

Meč drugog kola na SP naša selekcija igra u srijedu protiv Grčke.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve