Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Sekulić: Na terenu pokazati kvalitet i osvojiti tri boda

Izabranici Srđana Nikića predstavljaju najveće iznenađenje prvog kruga šampionata, a u tom ritmu žele da nastave borbu za bodove

Iskra je druga na tabeli – toplo je oko srca svih navijača danilovgradskog prvoligaša kada vide tabelu Telekom 1. CFL.

Izabranici Srđana Nikića predstavljaju najveće iznenađenje prvog kruga šampionata, a u tom ritmu žele da nastave borbu za bodove.

”Crveno-bijeli” su osvojili 10 bodova iz posljednje četiri utakmice, a uspješnu priču započeli su na startu sezone – pobjedom nad Jezerom na stadionu ”Braće Velašević”.

– Pokazalo se u meču sa Zetom da nije lako opravdati ulogu favorita protiv bilo koje ekipe, pa makar se radilo i o ”fenjerašu”. Takva nezahvalna uloga dodijeljena nam je i ovoga puta, tako da moramo voditi računa o svakom detalju tokom čitavog susreta i pružiti sto posto mogućnosti kako bi se uzdignuta čela vratili sa gostovanja. Ne smije nas zavarati trenutna pozija Jezera na tabeli jer se radi o čvrstom i dobro ukomponovanom sastavu. Pobijedili smo ih na premijeri sa 2:0, ali to ne znači ništa pred ovaj meč. Očekuje nas teška i rezultatski neizvjesna utakmica u kojoj može da odluči jedan dobar potez ili uigrana kombinacija. Ipak, mislim da uz sav respekt prema neugodnom protivniku imamo kvalitetnije pojedince i dužu klupu i samim tim da smo bliži uspjehu. Ali ne smijemo se nikako oslanjati na teoriju, nego na terenu potvrditi snagu i kvalitet – rekao je napadač Iskre Balša Sekulić.

Današnji susret zakazan je za 17 sati.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve