Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Sekulić: Kada se oporavim, zajedno ćemo da slavimo duplu krunu

Lijevi bek Nemanja Sekulić se vratio u Podgoricu nakon operacije prednjih ukrštenih ligamenata desnog koljena u Zagrebu kod Prof. dr Saše Jankovića u specijalnoj bolnici Arithera, odmara kod kuće i osjeća se odlično

Lijevi bek Nemanja Sekulić se vratio u Podgoricu nakon operacije prednjih ukrštenih ligamenata desnog koljena u Zagrebu kod Prof. dr Saše Jankovića u specijalnoj bolnici Arithera, odmara kod kuće i osjeća se odlično.

foto FK Budućnost

Medicinska služba Budućnosti je bila u stalnom kontaktu sa doktorom Jankovićem, a povremeni reprezentativac Crne Gore je već počeo sa procesom rehabilitacije.

“Osjećam se odlično poslije dva dana od operacije, a krenuo sam sa vježbama koje mi je dr Janković pokazao. Polako se pripremam za pravi oporavak i naporan rad koji me čeka”, rekao je za klupski sajt Budućnosti 26-godišnji defanzivac.

“Najbitnije je da je doktor izuzetno zadovoljan kako je prošla operacija, a sada je važno da se polako sve smiri i da krenem sa pravim vježbama”.

Na adresu Sekulića stižu poruke podrške sa svih strana, naročito od plavih šampiona.

“Znači mi ta podrška od saigrača, navijača, mog kluba… To je nešto što me raduje, a ne mogu da se ne zahvalim Budućnosti, predsjedniku Mijaču, saigračima, trenerima i navijačima. Uz tu podršku je sve lakše, jer sam doživio jednu od najtežih povreda u fudbalu”.

Lijevi bek bi mogao da pauzira šest mjeseci, ali…

“To je neki okviran period, ali poznavajući sebe i svoje tijelo, nadam se da ću se vratiti brže na teren. Daću sve od sebe da se vratim što prije, znam da me čeka paklen rad, ali i jedva čekam da krenem sa njim”, poručio je Sekulić, koji će ubuduće bodriti “plave”.

“Uživaću u igrama mojih saigrača i biću najveći navijač. Kada se oporavim, pomoći ću im da se osvoji dupla kruna”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve