Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Šehović: Pokažimo odgovornost, ostanimo doma

Kapiten Budućnost Volija Suad Šehović podržao je akciju #ostanidoma, kojom se podstiče samoizolacija tokom pandemije korona virusa

Kapiten Budućnost Volija Suad Šehović podržao je akciju #ostanidoma, kojom se podstiče samoizolacija tokom pandemije korona virusa.

Šehović, Foto: KK Budućnost

Vrhunska košarka je stala u regionu i na planetarnoj sceni. Igrači našeg šampiona i najvećeg kluba Budućnost Volija iščekuju odluku vezanu za epilog sezone u ABA ligi. ,,Plavi” se nadaju nastavku takmičenja i borbi za titulu kroz plejof…,Ipak, za svakog od prvotirnaca tima Petra Mijovića, prva želja je da pandemija korona virusa prođe što prije, sa što manje posljedica po cjelokupnu zajednicu.

“U ovakvim momentima bitno je pokazati samokontrolu. U konkretnom slučaju, to znači ostati doma i izlaziti što manje. Moramo zaštiti sebe, ali i druge”, jasan je Šehović, kapiten podgoričkog tima, koji je bio i kapiten reprezentacije Crne Gore na posljednjim mečevima u februaru, protiv Velike Britanije i Francuske.

Apel kapitena Budućnost Volija tiče se društvene odgovornosti svakog od nas tokom pandemije, potrebe da se iskaže solidarnost.

“Budimo odgovorni, što manje se krećimo, van svog doma, osim u situacijama koje su neizbježne”, apelovao je Šehović.

Očekuje se da se ABA liga do kraja sedmice oglasi sa novim instrukcijama za timove, po pitanju eventualnog epiloga sezone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve