Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Šehović: Cedevita Olimpija je odlična ekipa, očekujem meč na jednu loptu

Izabranici Mihaila Pavićevića imali su dovoljno vremena da se pripreme za ovaj duel, ali i za onaj koji ih očekuje pretposljednjeg dana u 2020. godini gostovanje Borcu u Čačku u odloženom meču

Novi duel protiv ekipe koja je prošle sezone bila direktni konkurent za četvrto mjesto i koja je ”preuzela” Mornarovo mjesto u Evrokupu.

Derbi 12. runde ABA lige igra se u Ljubljani, gdje će Barani sjutra (19h) pokušati da sruše Cedevita Olimpiju.

Izabranici Mihaila Pavićevića imali su dovoljno vremena da se pripreme za ovaj duel, ali i za onaj koji ih očekuje pretposljednjeg dana u 2020. godini gostovanje Borcu u Čačku u odloženom meču.

Međutim, u mislima svih iz redova ”ponosa Bara” je duel protiv ekipe koju su prošle sezone dva puta savladali.

– Očekuju nas dva izuzetno zahtjevna i teška gostovanja. Imali smo malo vremena da se osvježimo i mogu da kažem da smo spremni za borbu do posljednjih atoma snage. Od početka sezone, svakom duelu prilazimo kao da je finale, svaka utakmica je za nas nosila prefiks biti ili ne biti, tako će biti u Ljubljani i Čačku, rekao je Sead Šehović pred dva vezana gostovanja.

Baš kao i Mornar i ”zmajevi” ove sezone bilježe veoma dobre rezultate. Plasirali su se u Top 16 fazu Evrokupa, dok u regionalnom takmičenju nakon sedam mečeva imaju šest pobjeda i samo jedan poraz. Ono što može biti jedna od prednosti je to što su odavno van terena, jer je meč prethodne runde protiv Crvene zvezde odložen.

– Cedevita Olimpija ima odličnu ekipu, koja je takođe izborila plasman u Top 16 fazu Evrokupa, a u dosadašnjem dijelu sezone je poražena jedino od Partizana u Beogradu poslije neizvjesne završnice, rekao je Šehović.

Jaka Blažić, Kendrik Peri, Džerod Džons i Edo Murić su glavne napadačke opcije, ali znaju ”mornari” da moraju odigrati savršenu timsku partiju kako bi osvojili ”Stožice”.

– Dobro se poznajemo, imamo sličan stil igre, pa očekujem neizvjesnu utakmicu, veliku borbu i meč na jednu loptu. Nadam se kao i svi u timu, da će ta jedna lopta završiti u našim rukama. Trenutno mislimo samo na Cedevitu, a tek poslije tog duela možemo da pričamo u Borcu, poentirao je Sead Šehović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve