Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćepanović: Znam da razdvojim osjećanja i posao, tu emocija nema

Partizan i Budućnost odmjeriće snage u susretu 19. kola regionalnog takmičenja, a uoči međusobnog okršaja u Štark areni timovi imaju identičan učinak (14-4)

Košarkaški sam odrastao u Budućnosti, ali znam da razdvojim emocije i posao, izjavio je uoči velikog derbija ABA lige pomoćni trener Partizana Vlado Šćepanović.

Trinkijeri i Šćepanović, Foto: Twitter

Proslavljeni igrač proveo je veliki dio karijere u klubu iz Podgorice, potom je radio i kao trener, te uz Partizan, Budućnost je klub za koji ga vežu najljepše uspomene.

“Proveo sam u Budućnosti osam godina kao igrač, poslije sam bio i trener, postoje velike emocije. Košarkaški sam odrastao u tom klubu i dobio prvu ozbiljnu šansu kao igrač. Ali znam da razdvojim osjećanja i posao. Tu emocija nema. Svi ozbiljni sportisti znaju da ih ostave po strani. Trenutno sam u Partizanu i naše ambicije su da završimo prvi na tabeli regionalnog dijela ABA lige. To možemo samo ako pobijedimo Budućnost, koja je pokazala da nije slučajno na prvoj poziciji. Biće podjednako neizvjesno i sad u Beogradu. Očekuju se pune tribine u Areni i svakako prednost domaćeg terena mora da se materijalizuje”, rekao je Šćepanović za „Novosti“.

Partizan i Budućnost odmjeriće snage u susretu 19. kola regionalnog takmičenja, a uoči međusobnog okršaja u Štark areni timovi imaju identičan učinak (14-4).

Pobjednik večerašnjeg duela koji startuje u 18 sati, biće u odličnoj poziciji da u tri preostala kola obezbijedi prvo mjesto pred start doigravanja.

IzvorNovosti

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve