Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Šćepanović: Proglasiti kraj takmičenja na osnovu trenutnog stanja na tabeli

Proslavljeni crnogorski košarkaš trenutno se nalazi u kućnoj izolaciji u rodnom Kolašinu

Razgovarati o sportu u situaciji u kojoj se nalazimo je malo degutantno, a poništiti sezonu u situaciji kad je završeno više od dvije trećine takmičenja je nerealno, izjavio je pomoćni trener KK Partizan Vlado Šćepanović.

Foto: CdM

Proslavljeni crnogorski košarkaš trenutno se nalazi u kućnoj izolaciji u rodnom Kolašinu.

“U ovom trenutku jako je važno da budemo maksimalno odgovorni. Moramo da uradimo sve što je neophodno, da poštujemo sve propisane mjere kako bismo prevazišli problem sa kojim se suočavamo i kako bi sačuvali što više života. Mjesta za sebičnost nema. Razgovarati o sportu u situaciji u kojoj se nalazimo je malo degutantno”, izjavio je Šćepanović za portal Sport kluba.

Svi s nestrpljenjem čekaju rasplet u regionalnom takmičenju. ABA liga je stopirana kolo prije kraja regularnog dijela, a u trenutku prekida “crno-bijeli” su držali prvo mjesto.

“Smatram da je najrealnije rješenje proglasiti kraj takmičenja, na osnovu stanja na tabeli. Nije pravedno, ali je jedino realno i moguće. Proglašenje pobjednika i nije veliki problem jer i posljednje kolo da se odigra ne bi promijenilo postojeće stanje na tabeli”, kazao je Šćepanović i dodao:

“Moram da naglasim da je ovo isključivo moje lično mišljenje i razmišljanje”.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve