Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćepanović nezadovoljan i nakon pobjede: Ne igramo ni sa 20 odsto svojih mogućnosti

Do prvog trijumfa u regionalnom takmičenju Partizan je došao u Železniku rezultatom 103:90

Vlado Šćepanović, trener košarkaša Partizana, nakon pobjede nad FMP-om izjavio je da ga raduje samo činjenica da su “crno-bijeli” došli do bodova, te da ekipa ne pruža ni 20 odsto svojih mogućnosti.

Šćepanović, Foto: KK Partizan

Do prvog trijumfa u regionalnom takmičenju Partizan je došao u Železniku rezultatom 103:90.

“Mogu jedino biti zadovoljan pobjedom. Opet ponavljamo neke stvari, ne znam koji je razlog. Vraćati ekipu u život tri-četiri puta je neozbiljno za ovaj tim i ove iskusne igrače. Da li je to prevelika pauza od šest-sedam mjeseci… Nažalost, zbog toga smo izgubili dobijenu utakmicu od Huventuda, poslije toga od Budućnosti. Ne znam dokle imamo kredit da možemo da gubimo na nekošarkaške stvari: dekoncentracija, fokus, nezagrađivanje, ničije lopte”, rekaon je crnogorski stručnjak i nastavio:

“Jednostavno, zaslužili smo pobjedu i mogu samo njom da budem zadovoljan. Nemamo vremena da korigujemo stvari, putujemo, ali nema predaje. Nažalost, ta utakmica sa Huventudom je odredila neki tok. Nalazimo se u takvoj situaciji, moramo da se borimo za svaku utakmicu, imamo kvalitet, ali trenutno ne igramo ni sa 20 odsto svojih mogućnosti.”

Partizan se sada okreće Evrokupu, pošto će u utorak u Istanbulu gostovati turskom Bahčešehiru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve