Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćepanović: Formirali smo ekipu

“Crno-bijeli” nalaze se na pripremama u Vrnjačkoj Banji. Šćepanović na raspolaganju ima gotovo sve igrače koji su iznijeli prethodnu sezonu

Dolaskom Amerikanca Erika Mike kompletiran je roster Partizana za narednu sezonu, poručio je trener beogradskog kluba Vlado Šćepanović.

Šćepanović, Foto: StarSport

“Crno-bijeli” nalaze se na pripremama u Vrnjačkoj Banji. Šćepanović na raspolaganju ima gotovo sve igrače koji su iznijeli prethodnu sezonu.

“Velika je to prednost i omogućava nam da lakše i kvalitetnije radimo jer igrači se odlično poznaju. Potpisan je i novi igrač, Amerikanac Erik Mika, tako da je ekipa formirana za novu sezonu”, kazao je Šćepanović.

Kolašinac je dobro upoznat sa radom Partizana, ali sada će prvi put imati priliku da vodi prvi tim kao glavni trener, što je poseban izazov.

“Svaki trenerski posao je odgovoran i naravno, da postoji određeni pritisak, naročito kada radite u vrhunskom klubu kao što je Partizan. Imam odlične pomoćnike i saradnike i ne sumnjam da ćemo uraditi odličan posao. U sportu nema garancija, priznaje se samo rad i rezultat”, zaključio je crnogorski stručnjak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve