Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćepanović: Bolje ovakav poraz odmah

“Crno-bijeli” su poraženi od Borca, pa je Vlado Šćepanović imao neuspješan debi u regionalnom takmičenju kao trener Partizana. Nakon meča naš stručnjak poručio je da je bolje što je poraz stigao sad

Košarkaši Partizana neočekivano su izgubili u prvom kolu ABA lige.

Šćepanović, Foto: StarSport

“Crno-bijeli” su poraženi od Borca, pa je Vlado Šćepanović imao neuspješan debi u regionalnom takmičenju kao trener Partizana.

Nakon meča naš stručnjak poručio je da je bolje što je poraz stigao sad.

„Kada se izgubi utakmica nema tu nekih velikih komentara. Jednostavno nesrećan poraz u Badaloni i kada pomislite da ste došli do neke igre, spustite se na zemlju. Bolje je da se ovakve stvari dese odmah na početku, nego kasnije. Svima nam je jasno u kakvom smo stanju i ritmu i potpuno mi je jasno na kojim stvarima treba da se radi i koje stvari treba da se poprave. Iskreno, kada izgubite ovakvu utakmicu kod kuće od dobrog protivnika, a oni su pokazali da igraju ozbiljnu košarku, stavite prst na čelo i jednostavno morate da krenete drugim pravcem. Ovaj pravac se pokazao da nije dobar, što znači da moramo da krenemo drugim pravcem, i tako će i da bude“, istakao je Šćepanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve