Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SC Derby vjeruje u čudo: Ostavićemo srce na terenu protiv Partizana

Uloga favorita pripada Beograđanima, ali tako je bilo i u prethodna dva susreta u kojima je podgorički tim bio ravnopravan u najmanju ruku

SC Derby je u dva meča sa Partizanom pokazao da ima kvalitet, a trener Andrej Žakelj pred majstoricu četvrtfinala ABA lige u Beogradu najavljuje da će njegov tim ostaviti srce na terenu.

Uloga favorita pripada Beograđanima, ali tako je bilo i u prethodna dva susreta u kojima je podgorički tim bio ravnopravan u najmanju ruku.

“Jedva čekamo treću utakmicu u Beogradu gdje očekujem veliki broj navijača u Areni i sigurno će biti odlična atmosfera. Očekujemo od Partizana još veću agresivnost u odnosu na prva dva meča. Za nas je od velike važnosti da održimo fokus, da želja bude na istom nivou i da održimo skakačku prednost kao u prethodnim mečevima. Nema tu mnogo filozofije, plan nam je da ispravimo neke stvari iz druge utakmice gdje smo imali probleme i još jednom da se borimo maksimalno i ostavimo srce na terenu”, rekao je Žakelj.

Flečer Megi je sjajnim šutevima za tri poena ostavljao bez odgovora odbranu Partizana u prethodna dva susreta.

“Nakon dva sjajna meča protiv Partizana očekujemo da protivnici podignu nivo agresivnosti i fokusa na još veći nivo. Kao ekipa moramo da poboljšamo defanzivu, da uspijemo u otežavanju njihovih šuteva za tri poena jer su iz tog segmenta veoma opasni. Kada smo mi u pitanju moramo nastaviti da u napadu koristimo svoje prednosti, što smo dosta dobro radili u prva dva meča četvrtfinala. Izuzetno je važno da odigramo timski, da uspijemo da održimo utakmicu u egalu do samog kraja i onda da vidimo šta se može desiti i možemo li iznenaditi”, istakao je američki bek.

Partizan i SC Derby igraće u ponedjeljak u Beogradu od 20 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve