Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Savović: Dečić je uz Budućnost najveći rival za vrh tabele

Nikšićani u nedjelju gostuju ekipi Dečića u Tuzima i žele da nastave pobjednički niz. Svjesni su u taboru nikšićke ekipe da neće biti lako, Tuzani su doveli nekoliko pojačanja, pa će ove godine, pretpostavlja se, biti konkurentni i za titulu

Fudbaleri Sutjeske imaju još jedan izazov prije reprezentativne pauze.

Nikšićani u nedjelju gostuju ekipi Dečića u Tuzima i žele da nastave pobjednički niz.

Svjesni su u taboru nikšićke ekipe da neće biti lako, Tuzani su doveli nekoliko pojačanja, pa će ove godine, pretpostavlja se, biti konkurentni i za titulu.

Milija Savović, šef struke u Sutjesci, istakao je kvalitet rivala, te poručio, da će za njegovu ekipu gostovanje u Tuzima biti izuzetno teško.

– Neće biti lako jer je Dečić ekipa sa mnogo jakim pojedincima, koja je mnogo uložila u igrački kadar ove sezone i ima najveće ciljeve, tako da će biti pravi derbi… Dečić, sem što je dobro ušao u šampionat, dobio je i posle starta pojačanje u vidu Draška Božovića, koji je bio najbolji igrač prošle sezone. Sigurno je to veliki plus za ekipu u odnosu na start šampionata i rekao sam već ekipa koja ima Draška, Piksija, Vuljaja, Rudovića i ostale sigurno je ekipa koja teži da bude na vrhu tabele. Čini se da je Dečić, uz Budućnost, najveći rival za vrh tabele, normalno da ne može postojati teži meč nego što će biti u Tuzima, kazao je Savović.

Sa trenerom nikšićke ekipe saglasan je i napadač Božo Marković, koji je ocijenio da Dečić ima odličnu ekipu, u koju su se uklopili izvanredni pojedinci.

– Krenuli su dobro u prvenstvu, mnogo su bolji nego prošle sezone, kada su i ostvarili istorijski uspjeh. Očekuje nas teško gostovanje, teren je malo lošijeg kvaliteta. U dobroj smo formi, ali moramo dati maksimum, bilo bi fino otići sa pozitivnim rezultatom na pauzu, rekao je Marković.

Meč između Dečića i Sutjeske biće odigran u Tuzima, u nedjelju sa početkom od 20 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve