Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Savović bez popusta protiv Jezera

Nikšićani od 19 sati dočekuju Jezero, iz kojeg su ove sezone kraj Bistrice stigli trener Milija Savović, vezista Marko Matanović i štoper Meldin Drešković

Sutjeska je u prva dva kola potvrdila da je trenutno najspremniji sastav u ligi, a danas će imati priliku da se ponovo osami na vrhu tabele.

Nikšićani od 19 sati dočekuju Jezero, iz kojeg su ove sezone kraj Bistrice stigli trener Milija Savović, vezista Marko Matanović i štoper Meldin Drešković.

– Nije bitno ko će od nas izaći na teren jer svi smo jednako dobro raspoloženi. Imamo kvalitetnu ekipu, igramo motivisano i očekujem pobjedu protiv Jezera – riječi su Matanovića.

Današnji meč ima posebnu draž za Savovića.

– Proveo sam u Plavu dvije godine i na neki način osjećam privrženost tom klubu, ali ovo je fudbal i očekujem pobjedu tima koji vodim. Dakle, emocije će izostati – kazao je uz osmijeh šef struke „plavo-bijelih“.

Drugačija je ekipa Jezera ove sezone, to zna i Savović, i misli da su Plavljani ponovo velika nepoznanica svima.

– Potpuno su u drugačijem sastavu ove jeseni, pa i prve dvije utakmice odigrali su s različitom postavom. Nijesu do kraja sve karte otvorili, trebaće im, vjerovatno, vremena da se uigraju, da stignu do najbolje forme, ali ne opterećujemo se njima, želimo da forsiramo svoju igru i ostvarimo cilj, a to je da uknjižimo treću pobjedu zaredom. Bilo ko da nam je protivnik moramo se jednako ponašati – riječi su stratega Sutjeske Milije Savovića.

Poraz od Iskre (2:0), pa remi sa Dečićem (0:0) – Jezero još ne zna za pobjedu u ovoj sezoni, ali u Plavu vjeruju da mogu do iznenađenja u Nikšiću.

– U prošlom meču bili smo bolji nego na premijeri, tako da se nadam da ćemo u Nikšiću nastaviti s usponom forme. Ekipa je znatno izmijenjena ovog ljeta, potrebno je vrijeme da se sve kockice slože, ali ne sumnjam da ćemo ući u pravi ritam – kazao je Aldin Adžović, ljetošnje pojačanje Jezera.

– Sutjeska je odlična ekipa, duže su od nas u takmičarskom ritmu, a dosadašnji rezultati potvrdili su da se radi o ozbiljnom kandidatu za visok plasman. Ipak, imamo i mi adute i vjerujem da možemo da im pomrsimo račune na njihovom terenu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve